Hartmann's søger Supply Chain Trainee

Hartmann's søger Supply Chain Trainee

Baggrund

Gennem mere end to årtier har Ulrik Hartmann designet klassiske diamantsmykker. Diamanterne indkøbes i hele verden og fattes af passionerede guldsmede. Langvarige relationer til diamantleverandører og stor erfaring har gjort Hartmann’s til en af Skandinaviens førende juvelerer med diamantsmykker.

Over de seneste år har Hartmann’s været igennem en succesfuld vækstrejse, som har budt på implementering af et nyt ERP-system (BC365), nye processer og flere medarbejdere – og vi har ambitiøse planer for de kommende år. I forbindelse med dette søger vi nu at styrke vores virksomhed for fremtiden med en nyåbnet stilling som Supply Chain Trainee.

Som Supply Chain Trainee hos Hartmann’s får du en unik indsigt i en yderst interessant branche og organisation. Du vil i forløbet som Supply Chain Trainee komme omkring alle områder inden for styring af vores forsyningskæde, som over tid vil åbne døre for yderligere karrieremuligheder i en spændende branche og virksomhed.

Du vi indgå i et kompetent team hos Hartmann’s produktionsafdeling, som arbejder tæt med resten af organisationen, hvor der er rig mulighed for faglig og social udvikling.

Hvad kan du forvente som Supply Chain Trainee hos Hartmann’s?

Opgaver og forløb

Formålet er, at man som Supply Chain Trainee hos Hartmann’s over tid stifter bekendtskab med og varetager en række nøgleområder i virksomhedens forsyningskæde. Opgaver, ansvar og mål vil derfor ændres igennem forløbet. Under forløbet vil der ligeledes være mulighed for ekstern træning og uddannelse efter behov. Du kan igennem forløbet forvente at være involveret i:

  - Vareoprettelse
  - Varemodtagelse
  - Kvalitetskontrol
  - Priskalkulationer
  - Varers stamdata
  - Optælling og styring af lagervarer
  - Opdatering og opfølgning på indkøbsordrer
  - Kommunikation med leverandører
  - Pakke og klargøre varer til forsendelse
  - Bestilling af varer
  - Udvikling af sortiment, materialer og produktion i samarbejde med sælgere.

  Kvalifikationer

  - Vi ser gerne at du har en relevant uddannelse inden for handel eller lignende
  - Du har teknisk flair og forstår hurtigt hvordan systemer og processer hænger sammen
  - Størstedelen af vores drift foregår ved hjælp af MS Business Central 365. - - Erfaring med dette system er et plus, men ikke et krav
  - Du er øvet bruger af Microsoft Office-pakken
  - Du taler og skriver flydende på engelsk og dansk
  - Du har interesse for både teori og praksis for styring af virksomheders forsyningskæder
  - Du har evnen til at arbejde struktureret – selv i en hektisk hverdag
  - Du er fleksibel – også når opgaver kommer ind fra højre og prioriteter skal lægges om
  - Du er energisk og ambitiøs, men kan også løse rutineopgaver
  - Du tager initiativ og kan føre dem ud i livet.

   Stillingen er fuldtid og med mødetid som udgangspunkt mellem kl. 8 og 9.

   Vores kultur, vores verden

   Som medarbejder i Hartmann’s bliver du en del af en kultur, branche og virksomhed som de færreste får chance for at stifte bekendtskab med. Vi er på en spændende vækstrejse, hvor der foruden ambitioner også gives plads til diversitet, personlighed og til at lære noget nyt.

   Hartmann’s er kendt for smykker af ypperste kvalitet, og vi sætter alle en stolthed i vores arbejde. Dog er der i hverdagen plads til både humor og udvikling i store mængder. Hartmann´s er en af Skandinaviens førende juvelerforretninger. Forretningen servicerer et internationalt kundeklientel, og vi sætter en ære i at give kunderne en unik oplevelse ud over det sædvanlige. Vi arbejder til stadighed på at være et skridt foran med faglig ekspertise og tidløst skandinavisk design.

   Lyder jobbet – men endnu vigtigere Hartmann’s – som noget for dig, så send dit CV og en ansøgning. Vi kalder kandidater ind løbende og lukker stillingsopslaget, når vi har fundet den rette.

   Ansøgning og CV skal være på dansk og sendes til job@hartmanns.com att. Rasmus Mars. Samtaler vil blive afholdt løbende.

   Åbningstider

   Se åbningstider
   • Mandag 10.00-17.30
   • Tirsdag 11.00-17.30
   • Onsdag-torsdag 10.00-17.30
   • Fredag 14/6 LUKKET
   • Lørdag 15/6 LUKKET

   Bliv kontaktet

   Kom ind i butikken og få ekspertrådgivning af en af vores medarbejdere.

   Ønsker du at blive kontaktet af en salgsmedarbejder udfyld da venligst nedenstående.

   .