Masterpieces – Hartmann's

Master pieces By Hartmann’s

Unika smykker I anledning af sit 20 års jubilæum skabte Ulrik Hartmann kollektionen Masterpieces by Hartmann’s. Kollektionen består af unika smykker udarbejdet med sjældne diamanter og med ekstrem høj detaljeringsgrad. Diamanterne til de eksklusive smykker er indkøbt i diamanternes hovedstad Antwerpen og hos verdens største leverandør af pink diamanter, den australske Argyle-mine,der lukkede 2020. Inspirationen til smykkerne er hentet fra dansk arkitektur og kunst samt i internationale strømninger.

Ocean Blue

Denne lille skulptur er bygget op om en 25,01 carat Paraiba turmalin. Den bølgelignende fatning, der favner turmalinen er prydet med 10 blå cabochonslebne safirer på i alt 1,09 carat samt 214 brillanter, i alt 2,53 carat.

Den meget smukke turkise Paraiba turmalin blev erhvervet for en del år siden på en udenlandsrejse. Det er ikke særlig tit, at en så stor og fantastisk slebet turmalin kommer på markedet. Farven er nærmest uendelig drømmende, og jeg var straks henført til havets dragende farvespil. Det gav inspiration til til fatningens bølgeform, som meget smukt indrammer ædelstenen.
autograph — Ulrik Hartmann

Åbningstider

Se åbningstider
  • Mandag 10.00-17.30
  • Tirsdag 11.00-17.30
  • Onsdag-torsdag 10.00-17.30
  • Fredag 10.00-17.30
  • Lørdag 10.00-14.00

Bliv kontaktet

Kom ind i butikken og få ekspertrådgivning af en af vores medarbejdere.

Ønsker du at blive kontaktet af en salgsmedarbejder udfyld da venligst nedenstående.

.