Returnerings- og refunderingspolitik – Hartmann's

Returnerings- og refunderingspolitik

Fortrydelse, returnering eller ombytning af vare

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde dit køb og aftalen om køb på hartmanns.com inden for 14 dage af, hvornår du eller en af dig tredje part modtager dit køb. De 14 dage starter, fra du modtager varen.

Har du modtaget flere forskellige varer som er bestilt i én ordre, men leveret i flere pakker, udløber fortrydelsesfristen 14 dage fra den dag, hvor den sidste vare er i din fysiske besiddelse.

Hvis du ønsker at returnere eller ombytte en vare, og gøre brug af fortrydelsesretten, skal du udfylde den medsendte returformular og indsende den til os på shop@hartmanns.com inden fortrydelsesfristen udløber. Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker at få tilsendt returformularen på mail.

Din vare skal ligeledes sendes retur med posten indenfor 14 dage efter, at du har modtaget varen.  

Varen kan returneres eller ombyttes ved fremsendelse af varen, samt kopi af faktura, til os på nedenstående adresse. Eventuelle omkostninger forbundet med forsendelsen er dit ansvar. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for vores levering og til vi har modtaget den retur. Vi anbefaler, at varen sendes som værdiforsendelse.

Når vi har modtaget varen i ubrugt stand (se retningslinjer nedenfor), vil vi refundere dig beløbet. Der refunderes udelukkende til det betalingskort, der er benyttet til købet, og ønsker du en anden vare, kan du herefter købe en ny vare på webshoppen.

Hvis du ønsker at returnere eller ombytte varen i vores fysiske forretning i Bredgade 4, skal du medbringe varen samt den faktura, du har modtaget pr. e-mail. Vi gør opmærksomme på, at ved returnering i vores fysiske butik vil tilbagebetaling af det pågældende beløb ske via webshoppen. Det er desværre ikke muligt at modtage kontant tilbagebetaling i vores fysiske forretning. Betaling for varen bliver tilbageført snarest muligt og under normale omstændigheder senest 14 dage efter vores modtagelse af din meddelelse om fortrydelse. Vi forbeholder os dog retten til at tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen/varerne retur til inspektion.

Retningslinjer for varens stand

Ved returnering samt ombytning skal varen returneres i samme stand, mængde og emballage, som den er modtaget. Du skal returnere varerne med post eller aflevere dem i butikken på Bredgade 4, 1260 København K, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om din brug af fortrydelsesretten.

Alle varer købt på hartmanns.com vil være plomberet og ved ombytning samt returnering skal plomberingen være ubrudt. Vær opmærksom på, at smykket vil kunne prøves på med plomberingen, men ikke bruges.

Da varens emballage, (æsker til smykker, ure og andet) har betydning ved gensalg af varen, vil det udgøre en værdiforringelse, såfremt emballagen er beskadiget eller ikke sendes med retur. Du bærer risikoen for, at varen er forsvarligt emballeret samt, at plomberingen er intakt under returforsendelsen.

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber, og funktion. Vi forventer derfor at modtage varen retur i god og ubeskadiget stand.

Hvis varen viser tegn på brug eller skade, anslår vi en eventuel værdi ud fra en konkret vurdering af varen med udgangspunkt i følgende vejledende retningslinjer for værdiforringelse:

* Ingen tegn på brug og varen er i original emballage, og plomberingen er ikke brudt: 0% fratrukket
* Mindre tegn på brug af varen og/eller manglende/beskadiget original indpakning, og plomberingen er brudt: 25% fratrukket
* Synlige tegn på brug af varen og/eller manglende/beskadiget original indpakning, og plomberingen er brudt: 50% fratrukket
* Synlige skader på varen, som fx ridser eller ikke fjernbare pletter, og plomberingen er brudt: Op til 100% fratrukket

  Refundering

  Refundering for varen bliver tilbageført snarest muligt og under normale omstændigheder senest 14 dage efter vores modtagelse af din meddelelse om fortrydelse. Vi forbeholder os dog retten til at tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen/varerne retur til inspektion. Det er op til Hartmann's Aps at vurdere varens stand.

  Refusion sker udelukkende til det betalingskort, ordren er gennemført med. Ved forudbetaling via bankoverførsel sker refusion til den bankkonto, der er oplyst på retursedlen. Dit krav om tilbagebetaling omfatter ikke eventuelle gebyrer for brug af kreditkort eller andre betalingsmidler, som vi har betalt til indløser.

  Vær opmærksom på, at du selv skal afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere samt evt. ombytte varen. Varen skal returneres til denne adresse:

  Hartmann’s
  Bredgade 4
  1260 København K
  Telefon: 33 33 09 63
  E-mail: shop@hartmanns.com

  Åbningstider

  Se åbningstider
  • Mandag 10.00-17.30
  • Tirsdag 11.00-17.30
  • Onsdag-torsdag 10.00-17.30
  • Fredag 14/6 LUKKET
  • Lørdag 15/6 LUKKET

  Bliv kontaktet

  Kom ind i butikken og få ekspertrådgivning af en af vores medarbejdere.

  Ønsker du at blive kontaktet af en salgsmedarbejder udfyld da venligst nedenstående.

  .