Medarbejdere – Hartmann's

Professionelle medarbejdere gør oplevelsen unik

Hos Hartmann´s sælger vi oplevelser. Vores filosofi er, at kunderne skal have en oplevelse med sig, når de forlader butikken. Unikke oplevelser skabes ved at overraske, være engageret, ydmyg, servicemindet og fagligt dygtig.

Vi er et team med årelang erfaring og med en stor kærlighed til faget, som kommer til udtryk i vores daglige arbejde. Vores motto er ”Viden er magt” og derfor uddannes og rejser alle vores medarbejdere løbende på messer, fagrejser og kurser i hele verden.

Vi arbejder på langsigtede kunderelationer, og derfor er det vigtigt for os at sige vores ærlige mening og være åbne over for vores kunder. At handle smykker kræver stor tillid.

Mød vores salgsmedarbejdere

Ulrik Hartmann

Ulrik Hartmann

Ulrik Hartmann er ejer og grundlægger af Hartmann's. Ulrik har mere end 30 års erfaring på den internationale diamantscene og har solgt smykker for 1 milliard kroner under eget tag.

Ulrik rejser hele verden rundt for at source de bedste og fineste ædelsten og diamanter. Ulrik deler med glæde sin ekspertise og står daglig til rådighed i butikken i Bredgade.

ulrik@hartmanns.com (+45) 33 33 09 63
Lotte Sveistrup

Lotte Sveistrup

Lotte Sveistrup har mere end 30 års brancheerfaring og stor viden og indsigt i juvelerverdenen. Lotte har en stor passion for champagnefarvede diamanter og udsøgte perler og har ansvaret for forsikringssager hos Hartmann's.

Lotte er et kendt ansigt blandt vores kunder og fejrede 20 års jubilæum i Bredgade i 2018.

lotte@hartmanns.com (+45) 33 33 09 63
Anne Mette Højte

Anne Mette Højte

Anne Mette Højte arbejder passioneret med design og juvelerarbejde og har mere end 20 års brancheerfaring. Anne Mette er uddannet eksamineret diamantgraderer fra HRD.

Anne Mette elsker perler og har en stor viden om perler gennem talrige rejser til Asien, Tahiti samt udstationering i Japan.

anne-mette@hartmanns.com (+45) 33 33 09 63
Nicolai Ærenlund

Nicolai Ærenlund

Nicolai Ærenlund har mere end 20 års erfaring i juvelerbranchen og fejrede sit 10 års jubilæum hos Hartmann's i 2020. Han er uddannet eksamineret diamantgraderer hos HRD.

Nicolai brænder for og har stor viden om Argyle Pink diamanter og har fulgt det farvede diamantmarked i mange år. 

nicolai@hartmanns.com (+45) 33 33 09 63
Henriette Bieber

Henriette Bieber

Henriette har været i smykkebranchen i 17 år og kom til Hartmann’s i 2019.

Med sine mange års erfaring har hun fokus på den gode service og den individuelle kunde. Henriette har desuden ansvar for udstillingen i forretningen.  

henriette@hartmanns.com (+45) 33 33 09 63
Katrine Pedersen

Katrine Pedersen

Katrine har været sælger hos Hartmann’s siden juni 2022, og kommer med solid viden om smykker og ædelsten, i det hun har været i branchen i mere end 10 år.

Katrine er med til at kreere vores udstillinger i forretningen, og hun elsker at rådgive og servicere vores forlovelses- og vielsesringkunder og at være en del af deres rejse.

katrine.pedersen@hartmanns.com (+45) 33 33 09 63
Katrine K. Jespersen

Katrine K. Jespersen

Katrine er en del af salgsteamet hos Hartmanns. Hun kom til Bredgade i 2020 og har 6 års erfaring fra juvelerbranchen.

Katrine elsker diamanternes funklen og interesserer sig især for håndværket bag det færdige smykke. I forretningen står hun klar til at hjælpe og vejlede vores kunder med at vælge det rigtige smykke.

katrine@hartmanns.com (+45) 33 33 09 63
Nanna Lindegaard

Nanna Lindegaard

Nanna har været smykkebranchen i 8,5 år, hvoraf hun har været butikschef i 2 år. Hun har en professions-bachelor i smykker, teknologi og business og har b.la. studeret i Los Angeles. Nanna brænder for historien bag diamanternes oprindelse.

Hun begejstres ved tanken om, at ikke to er ens, og hun nyder at tage sig god tid til at vejlede kunder, særligt i forlovelses- og
vielsesringe.

nanna@hartmanns.com (+45) 33 33 09 63
Emma Louise Rasmussen

Emma Louise Rasmussen

Emma kom til Hartmann's i 2022 - hun er vores dygtige og passionerede Diamond Trainee og en del af forretningens salgsteam.

Emma har 3 års branche-erfaring og er i gang med vores interne 30 måneders uddannelse, hvor hun bliver oplært i diamanter, salgspsykologi, indkøb samt salg, service og kommunikation.

emma@hartmanns.com (+45) 33 33 09 63
Natascha Petersen

Natascha Petersen

Natascha er en del af Hartmann's Salgsteam og kom til Bredgade i januar 2024. Hun har speciale i smykker og kommer med stor erfaring inden for salg, i det hun har været i branchen siden 2010.

Natascha har en stor passion for diamanter, kvalitet og godt design. Hun er professionel og imødekommende og elsker at rådgive og hjælpe kunderne med at gøre deres drømme til virkelighed.

natascha@hartmanns.com (+45) 33 33 09 63

Mød administrationen

Rasmus Mars

Rasmus Mars

Rasmus kom til Hartmanns i begyndelsen i 2023 som CFO og COO. Han har herunder det overordnede ansvar for medarbejdere i økonomi,
produktion og logistik. Rasmus er ny i branchen, men kommer med mange års erfaring med ledelse indenfor økonomi, operation og strategi i store danske og inter-nationale virksomheder. Efter flere år i udlandet er Rasmus vendt hjem til en ledende rolle hos Hartmanns.

rasmus@hartmanns.com
Frederikke Kisbye Grandt

Frederikke Kisbye Grandt

Frederikke Kisbye Grandt er CCO og er en del af Hartmann's direktion. Hun har det overordnede ansvar for kommercielle strategier samt marketing- og kommunikationsaktiviteter hos Hartmann's.

Frederikke startede hos Hartmann's i 2012 og har mere end 20 års erfaring i bagagen blandt andet som marketingschef i medie- og fitnessbranchen.

frederikke@hartmanns.com
Charlotte Harder

Charlotte Harder

Charlotte Harder er Marketing Manager og kom til Hartmann’s i 2018. Med sig i bagagen har Charlotte mere end 15 års erfaring med marketing i hotel- og turistbranchen.

Hendes primære ansvarsområder er kampagner, medieplanlægning, annonce- og katalogproduktion, website-udvikling og management samt større projektopgaver som f.eks. vores RJC certificering. Hun er desuden en del af ledergruppen hos Hartmann's.

charlotte@hartmanns.com
Sophia Vejs

Sophia Vejs

Sommeren 2021 blev Hartmann’s marketingafdeling udvidet med en ny SoMe & PR Specialist i Sophia. Hun har 2 års erfaring fra branchen og har derudover været en del af mode-redaktionen hos magasinet Costume DK.

Sophia beriger vores Sociale Medier med billeder og storytelling fra vores univers. Herudover arbejder hun med PR-relaterede opgaver, står for relationer til udvalgte medier og fotoskydninger. Hun er fascineret af alt, som Hartmann’s navnet står for – både de fantastiske smykker, men også medarbejderne, historien og traditionerne.

sophia@hartmanns.com
Victoria Høyby

Victoria Høyby

Victoria er vores Controller i Økonomiafdelingen og startede hos Hartmann's sommeren 2023.

Hun kommer med 8 års erfaring inden for økonomi og regnskab og brænder for optimering af systemer og processer. Til dagligt sidder hun med ansvaret for det daglige bogholderi og udvikling af Hartmann's økonomisystem.

Victoria er desuden vores Sikkerhedsrepræsentant.

victoria@hartmanns.com
Pernille Aaskov

Pernille Aaskov

Pernille Aaskov er uddannet kunsthistoriker og har arbejdet i auktionsbranchen gennem flere år. I dag er Pernille en del af vores Produktionsteam og med sin store viden om udsøgt smykkehåndværk, er hun ansvarlig for specialbestillinger af smykker til såvel kunder som til forretningen.

pernille@hartmanns.com (+45) 33 33 09 63
Caroline Maria Rigall

Caroline Maria Rigall

Caroline kom til Hartmann's i 2023 og er en del af teamet i vores Produktions- og logistikafdeling. Hun har været i smykkebranchen i 17 år og har desuden læst gemmologi hos GIA i London. Hos Hartmann’s sidder hun primært med kvalitetskontrol, indkøb, vareoprettelse, stamdata og faktura behandling.  

Caroline elsker det gode håndværk og smykkedesign, og hendes ekspertise omfatter desuden farvede ædelsten.  

caroline@hartmanns.com (+45) 33 33 09 63
Karim Laurent

Karim Laurent

Karim har siden maj 2022 været en del af vores Produktionsafdeling, hvor han primært er beskæftiget med opgaver inden for shipping, kvalitetskontrol og indfortoldning.

Karim kommer med flere års erfaring fra dagligvarebranchen - bl.a. fra en stilling som butikschef i Salling Group.

karim@hartmanns.com (+45) 33 33 09 63
Filippa Sommer Hartmann

Filippa Sommer Hartmann

Yngste skud på stammen hos Hartmann’s er Filippa. Hun arbejder deltids som assistent til vores CEO og står for en række administrative opgaver.

Når Filippa ikke er i Bredgade, læser hun jura på Københavns Universitet.

filippa@hartmanns.com (+45) 33 33 09 63
Lærke Felvang Nielsen

Lærke Felvang Nielsen

Lærke er studentermedhjælper og Hartmann's eventkoordinator. Hun står for alt det praktiske og sørger for det store overblik, når vi forbereder og afholder vores mange kunde-arrangementer og foredrag.

Lærke læser desuden til Markedsføringsøkonom på Copenhagen Business Academy.

laerke@hartmanns.com (+45) 33 33 09 63

Åbningstider

Se åbningstider
  • Mandag 10.00-17.30
  • Tirsdag 11.00-17.30
  • Onsdag-torsdag 10.00-17.30
  • Fredag 10.00-17-30
  • Lørdag 10.00-14.00

Bliv kontaktet

Kom ind i butikken og få ekspertrådgivning af en af vores medarbejdere.

Ønsker du at blive kontaktet af en salgsmedarbejder udfyld da venligst nedenstående.

.