Professionelle medarbejdere gør oplevelsen unik

Hos Hartmann´s sælger vi oplevelser. Vores filosofi er, at kunderne skal have en oplevelse med sig, når de forlader butikken. Unikke oplevelser skabes ved at overraske, være engageret, ydmyg, servicemindet og fagligt dygtig.

Vi er et team med årelang erfaring og med en stor kærlighed til faget, som kommer til udtryk i vores daglige arbejde. Vores motto er ”Viden er magt” og derfor uddannes og rejser alle vores medarbejdere løbende på messer, fagrejser og kurser i hele verden.

Vi arbejder på langsigtede kunderelationer, og derfor er det vigtigt for os at sige vores ærlige mening og være åbne over for vores kunder. At handle smykker kræver stor tillid.

Mød salgsmedarbejderne

Ulrik Hartmann

Ulrik Hartmann

Ulrik Hartmann er ejer og grundlægger af Hartmann's. Ulrik har mere end 30 års erfaring på den internationale diamantscene og har solgt smykker for 1 milliard kroner under eget tag.

Ulrik rejser hele verden rundt for at source de bedste og fineste ædelsten og diamanter. Ulrik deler med glæde sin ekspertise og står daglig til rådighed i butikken i Bredgade.

ulrik@hartmanns.com (+45) 33 33 09 63
Lotte Sveistrup

Lotte Sveistrup

Lotte Sveistrup har mere end 30 års brancheerfaring og stor viden og indsigt i juvelerverdenen. Lotte har en stor passion for champagnefarvede diamanter og udsøgte perler og har ansvaret for forsikringssager hos Hartmann's.

Lotte er et kendt ansigt blandt vores kunder og fejrede 20 års jubilæum i Bredgade i 2018.

lotte@hartmanns.com (+45) 33 33 09 63
Anne Mette Højte

Anne Mette Højte

Anne Mette Højte arbejder passioneret med design og juvelerarbejde og har mere end 20 års brancheerfaring. Anne Mette er uddannet eksamineret diamantgraderer fra HRD.

Anne Mette elsker perler og har en stor viden om perler gennem talrige rejser til Asien, Tahiti samt udstationering i Japan.

anne-mette@hartmanns.com (+45) 33 33 09 63
Nicolai Ærenlund

Nicolai Ærenlund

Nicolai Ærenlund har mere end 20 års erfaring i juvelerbranchen og fejrede sit 10 års jubilæum hos Hartmann's i 2020. Han er uddannet eksamineret diamantgraderer hos HRD.

Nicolai brænder for og har stor viden om Argyle Pink diamanter og har fulgt det farvede diamantmarked i mange år. 

nicolai@hartmanns.com (+45) 33 33 09 63
Henriette Bieber

Henriette Bieber

Henriette har været i smykkebranchen i 17 år og kom til Hartmann’s i 2019.

Med sine mange års erfaring har hun fokus på den gode service og den individuelle kunde. Henriette har desuden ansvar for udstillingen i forretningen.  

henriette@hartmanns.com (+45) 33 33 09 63
Pernille Aaskov

Pernille Aaskov

Pernille Aaskov er uddannet kunsthistoriker og har arbejdet i auktionsbranchen gennem flere år.

I dag deler Pernille gerne ud af sin viden om udsøgt håndværk og kunsten at vælge et smykke for livet, der kan gå i arv gennem flere generationer.

pernille@hartmanns.com (+45) 33 33 09 63
Katrine K. Jespersen

Katrine K. Jespersen

Katrine er en del af salgsteamet hos Hartmanns. Hun kom til Bredgade i 2020 og har 6 års erfaring fra juvelerbranchen.

Katrine elsker diamanternes funklen og interesserer sig især for håndværket bag det færdige smykke. I forretningen står hun klar til at hjælpe og vejlede vores kunder med at vælge det rigtige smykke.

katrine@hartmanns.com (+45) 33 33 09 63
Daniel Díaz Muñoz

Daniel Díaz Muñoz

Daniel har mere end 15 års erfaring med international kundeservice og har de seneste år arbejdet med luksusvarer samt eksklusive smykker og ure.

Daniel er passioneret omkring den gode kundeoplevelse og er klar til at præsentere dig for Hartmann's smykker med sit unikke mexikanske touch.

daniel@hartmanns.com (+45) 33 33 09 63
Nanna Lindegaard

Nanna Lindegaard

Nanna har været smykkebranchen i 8,5 år, hvoraf hun har været butikschef i 2 år. Hun har en professions-bachelor i smykker, teknologi og business og har b.la. studeret i Los Angeles. Nanna brænder for historien bag diamanternes oprindelse.

Hun begejstres ved tanken om, at ikke to er ens, og hun nyder at tage sig god tid til at vejlede kunder, særligt i forlovelses- og
vielsesringe.

nanna@hartmanns.com (+45) 33 33 09 63

Mød administrationen

Annette Heindorff

Annette Heindorff

Annette Heindorff er ansvarlig for Hartmann’s økonomi og har over 20 års erfaring i den finansielle sektor. Hun har været hos Hartmann´s siden 2008 og er en del af vores ledergruppe. Derudover sidder Annette med vores personalemæssige kontrakter. 

annette@hartmanns.com (+45) 33 33 09 63
Frederikke Kisbye Grandt

Frederikke Kisbye Grandt

Frederikke Kisbye Grandt er Office Manager og startede hos Hartmann’s i 2012. Hun har det overordnede ansvar for vores administration og marketingsafdeling samt vores CRM system.

Frederikke har mange års erfaring som marketingschef og er en del af vores ledergruppe.

frederikke@hartmanns.com
Maria Harbro Poulsen

Maria Harbro Poulsen

Maria har en central rolle hos Hartmann’s som vores Jewellery Production Manager. Hun er overordnet ansvarlig og samler trådene for vores produktion, indkøb, lager og logistik. Hun er desuden en del af ledergruppen. Maria startede hos Hartmann’s august 2021 og kommer med mere end 8 års erfaring fra smykkebranchen samt 25 års ledelseserfaring fra primært detailhandel.

maria@hartmanns.com
Charlotte Harder

Charlotte Harder

Charlotte Harder er Marketing Manager og kom til Hartmann’s i 2018. Med sig i bagagen har Charlotte mere end 15 års erfaring med marketing i hotel- og turistbranchen.

Hendes primære områder er marketingkampagner, annonce- og katalogproduktion, website- og webshop management samt større projektopgaver som f.eks. vores RJC certificering. Hun er desuden en del af ledergruppen hos Hartmann's

charlotte@hartmanns.com
Sophia Vejs

Sophia Vejs

Sommeren 2021 blev Hartmann’s marketingafdeling udvidet med en ny SoMe & PR Specialist i Sophia. Hun har 2 års erfaring fra branchen og har derudover været en del af mode-redaktionen hos magasinet Costume DK.

Sophia beriger vores Sociale Medier med billeder og storytelling fra vores univers. Hun er fascineret af alt, som Hartmann’s navnet står for – både de fantastiske smykker, men også medarbejderne, historien og traditionerne.

sophia@hartmanns.com
Line Bugge

Line Bugge

Line Bugge Petersen startede hos Hartmann’s i 2017. Hun er i dag i vores produktions- og logistikafdeling. Hun sidder med ansvaret for fortoldning og forsendelser hos Hartmann´s; herunder håndtering af webshop ordrer samt er udførende i mange dele af produktionen.

Yderligere står Line for afholdelse af vores foredrag og kunde-events.

line@hartmanns.com
Cecillie K. Jensen

Cecillie K. Jensen

Cecillie sidder i Hartmann's Produktions- og logistikafdeling med ansvaret for styring af varelagersystem, kvalitetskontroller, kalkulationer og certificering af varer.

Cecillie er udlært PBA i smykker, teknologi og business. Hun elsker diamantuniverset og er stor beundrer af håndværkets uendelige muligheder.

cecillie@hartmanns.com (+45) 33 33 09 63
Mia Larsen

Mia Larsen

Mia
er en del af teamet i vores Produktions- og logistikafdeling og kommer med 7 års erfaring fra branchen. Hun er uddannet inden for SCM, indkøb og logistik og hendes arbejds-opgaver omfatter varelager-styring, kvalitetskontroller, kalkulationer samt certificering af varer.

Mia er fascineret af de fantastisk smukke diamanter, som naturen skaber.

mia@hartmanns.com (+45) 33 33 09 63
Filippa Sommer Hartmann

Filippa Sommer Hartmann

Yngste skud på stammen hos Hartmann’s er Filippa. Hun arbejder deltids som produktionsassistent i vores Produktionsafdeling, hvor hun hjælper med vores smykkecertifikater, prisberegninger samt prismærkning.  

Filippa har læst oldgræsk og latin med viden inden for antik kunst og litteratur.

filippa@hartmanns.com (+45) 33 33 09 63

Åbningstider

Se åbningstider
  • Mandag 10.00-17.30
  • Tirsdag 11.00-17.30
  • Onsdag-torsdag 10.00-17.30
  • Fredag 10.00-17.30
  • Lørdag 10.00-14.00

Bliv kontaktet

Kom ind i butikken og få ekspertrådgivning af en af vores medarbejdere.

Ønsker du at blive kontaktet af en salgsmedarbejder udfyld da venligst nedenstående.

.