Medlem af

Argyle Pink Diamonds Select Atelier 

Hartmann’s har siden 2008 været Argyle Pink Diamonds Select Atelier.

Titlen tildeles af Rio Tinto, som er mineselskabet bag de smukke og sjældne Argyle Pink diamanter, og der er kun få udvalgte juvelerer rundt om i verden, der har denne titel – heraf blot 3 i Europa.

Med titlen kommer muligheden for at byde på årets absolutte bedste farvede diamanter på den eksklusive diamantauktion i Hong Kong – Argyle Pink Diamonds Tender.  

 

The Natural Colour Diamonds Industry Association (NCDIA)

Hartmann’s er medlem af ”The Natural Colour Diamonds Industry Association”, som er den højeste myndighed på naturlige farverige diamanter. Det er en medlemskabsbaseret organisation, der omfatter nogle af verdens mest fremtrædende diamantproducenter, diamant- og smykkerproducenter, designere og detailhandlere.

 

Responsible Jewellery Council (RJC)

Hartmann's er medlem af RJC, der er en nonprofitorganisation for standarter og certificering. Der er mere end 1.100 medlemmer, som tæller virksomheder fra mineselskab til juvelerforretning.

RJC-medlemmer forpligter sig til, og revideres uafhængigt af RJC's Code of Practices - en international standard for ansvarlig forretningspraksis for diamanter, guld- og platin. Adfærdskodeksen vedrører menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljøpåvirkning, minedrift, produktudbredelse og andre vigtige emner i hele værdikæden.

 

Vi sidder klar online

Kontakt os på mail og telefon

Bliv kontaktet

Kom ind i butikken og få ekspertrådgivning af en af vores medarbejdere.

Ønsker du at blive kontaktet af en salgsmedarbejder udfyld da venligst nedenstående.

.