Medlem af

Argyle Pink Diamonds Select Atelier 

Hartmann’s har siden 2008 været Argyle Pink Diamonds Select Atelier.

Titlen tildeles af Rio Tinto, som er mineselskabet bag de smukke og sjældne Argyle Pink diamanter, og der er kun få udvalgte juvelerer rundt om i verden, der har denne titel – heraf blot 3 i Europa.

Med titlen kommer muligheden for at byde på årets absolutte bedste farvede diamanter på den eksklusive diamantauktion i Hong Kong – Argyle Pink Diamonds Tender.  

 

The Natural Colour Diamonds Industry Association (NCDIA)

Hartmann’s er medlem af ”The Natural Colour Diamonds Industry Association”, som er den højeste myndighed på naturlige farverige diamanter. Det er en medlemskabsbaseret organisation, der omfatter nogle af verdens mest fremtrædende diamantproducenter, diamant- og smykkerproducenter, designere og detailhandlere.

 

Responsible Jewellery Council (RJC)

Hartmann's er medlem af RJC - Responsible Jewellery Council - der er en international non-profitorganisation for standarder og certificering. Der er mere end 1.100 medlemmer, som tæller virksomheder fra mineselskaber til juvelerforretninger.

Hartmann's er eneste juveler i Skandinavien, som er certificeret RJC-medlem, og er blandt kun 67 juvelerer i hele verden, der har opnået en RJC-certificering (som for eksempel Cartier, Harry Winston, og Tiffany & Co.)

RJC-medlemmer forpligter sig til RJC's "Code of Practices" (COP), som er en international standard for ansvarlig forretningspraksis for diamanter, guld- og platin.

"Code of Practices" vedrører menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljøpåvirkning, minedrift, produktudbredelse og andre vigtige emner i hele værdikæden. RJC arbejder udelukkende efter de højeste etiske standarder og retningslinjer.

Hartmann's blev RJC COP certificeret i 2019.

 

Åbningstider

Se åbningstider
  • Mandag 10.00-17.30
  • Tirsdag 11.00-17.30
  • Onsdag-Torsdag 10.00-17.30
  • Fredag 10.00-17.30
  • Lørdag 10.00-14.00

Bliv kontaktet

Kom ind i butikken og få ekspertrådgivning af en af vores medarbejdere.

Ønsker du at blive kontaktet af en salgsmedarbejder udfyld da venligst nedenstående.

.