Vielsesringe - Se Vielsesring med Diamanter hos Hartmann's

VielsesringeDiamanterne til Hartmann’s vielsesringe indkøbes i hele verden. Vi bruger mange måneder på designet, så I får de vielsesringe, I ønsker, og som skal følge jer resten af livet.

Hos Hartmann’s har vi al den tid, der skal til for at hjælpe jer med at finde de helt rigtige vielsesringe.

Se udvalgte vielsesringsæt

Diamond Studio er Hartmann’s nye vielsesunivers

Diamond Studio er det ultimative sted at udforske diamanternes fortryllende verden. Vores dedikerede eksperter er her for dig, klar til at inspirere og lære dig alt, hvad du vil vide. Sæt dig til rette i vores hyggelige atmosfære og lad dig fordybe i dit eget tempo.

Oplev Diamond Studio
1 | 1
Klassiske vielsesringe

Allianceringe og rækkeringe

Den klassiske alliancering er kendetegnet ved en kontinuerlig ring af identiske diamanter – symboliserende ’never-ending’ love. Denne symbolik har betydet, at allianceringen er blevet brudepars foretrukne vielsesring. Mange allianceringe er designet, så de smukt matcher forlovelsesringen, når de placeres på samme finger.

Moderne og tidløs
Der findes mange varianter i designet af allianceringe. Diamanternes måde at blive fattet på samt guldets indramning af diamanterne giver meget forskellige udtryk. Buede eller stramme kanter, hævede eller sænkede diamanter, og brugen af forskellige farver af diamanter – hvert sit design, der taler til hver sin kvinde.

Se allianceringe

Book tid til rådgivning

Vi lægger vægt på tid, ro og fordybelse, når drømmesmykket eller drømmeringene skal findes.

Book tid til en uforpligtende konsultation i Hartmann's Diamond Studio, Bredgade 6, og lad vores dygtige eksperter vejlede Jer. 

Book her

En klassisk vielsesring bliver til

Skabelsen af Hartmann’s Signatur rækkering er passioneret håndarbejde, hvor detaljer og kvalitet spiller sammen i mindste led.

Fra udvælgelsen af diamanterne til den sidste finish med det påførte H i guld kræves fuld koncentration.

Indgravering i vielsesringe

Vielsesringene gøres til endnu mere personlige kærlighedssmykker, når de indgraveres. Det kan eksempelvis være ægtefællens navn og datoen for brylluppet.

I kan gøre det endnu mere raffineret og isætte en ædelsten fra et arvesmykke, eller en pink, hvid eller måske sort diamant på indersiden.

Lad det være jeres historiefortælling om jeres kærlighed.

Læs mere om indgravering

Bryllupssmykker og morgengaver

Gå på opdagelse i de funklende smykker til den store dag, eller søg inspiration til morgengaven til din kommende livsledsager. Perler, guld og ædelstene fuldender de sidste detaljer.

Skal vielsesringen sidde på højre eller venstre hånd?

Skal vielsesringen følge kærlighedsåren til hjertet, eller skal den sidde på hånden, der afgiver løftet?

Der har gennem tiden været mange bud på, hvad den mest almindelige opfattelse har været. Læs med her og gør det, der er rigtigst for jer.

Hvad hedder bryllupsdagen?

Alt efter hvor mange år man har været gift, har hver bryllupsdag sit eget navn. Måske bryllupsdagens navn kan inspirere dig til at finde det perfekte smykke til din hustru, som har stået ved din side i en årrække.

Se liste over alle bryllupsdage

Hartmann’s online katalog om allianceringe

Nyd de smukke allianceringe og find netop den vielsesring, du vil sige JA til.

Vielsesringe og traditionen

Det er efterhånden en gammel tradition at udveksle ringe, når et ægteskab indgås. I Norden kan traditionen spores helt tilbage til 1300-tallet, hvor man begyndte at udveksle ringe som tegn på, at der var indgået en aftale. I dag er det helt almindeligt, at brudeparret udveksler ringe. Den traditionelle vielsesring er en glat ring med ægtefællens navn graveret indeni. I mange år var det almindeligt, at brudens og gommens ring var identiske. Ringens ubrudte bånd symboliserer den evige troskab, som brudeparret lover hinanden.

De senere år er det blevet almindeligt, at brudens ring skiller sig ud fra gommens ved at være prydet med en eller flere ædle sten. Ofte er det diamanter, da de symboliserer uskyld og troskab. Ringene udføres ofte i hvid- eller gulguld, men det er også muligt at få vielsesringene udført i eksempelvis rosaguld eller platin. Ringene udføres fortrinsvist i 14 eller 18 karat guld. Karat angiver guldets legering. Rent guld angives som 24 karat. Ved 18 karat guld er atten firetyvendedele således rent guld.

Se Hartmann's vielsesringe

Forlover og brudepiger

Det er en stor opgave at arrangere et bryllup, og derfor sørger mange brudepar for at have nær familie eller tætte venner til at hjælpe med planlægningen. For gommens vedkommende er der tale om en forlover eller en best man, mens der for brudens vedkommende er tale om en brudepige - eventuelt flere. Det er ofte brudeparrets bedste venner, der vælges til opgaverne. Oprindeligt fungerede forloveren som et officielt vidne, der skulle sikre, at brudeparret blev lovformeligt gift på rette grundlag. I dag er forloverens rolle at sidde ved siden af gommen under ceremonien. Efter vielsen bytter forloveren plads med bruden.

Det er også forloverens opgave at medbringe vielsesringene og overrække dem til brudeparret, når tiden er inde. Brudepigens opgaver er praktiske. Ofte er hun med til at vælge brudekjolen sammen med bruden, ligesom hun under brylluppet og den efterfølgende fest er bruden behjælpelig med at rette på kjolen o.l. Hvis der er tale om flere brudepiger, markeres deres rolle ofte med ens kjoler, ligesom forloverens samhørighed med brudgommen markeres med en knaphulsblomst, der er identisk med gommens.

Åbningstider

Se åbningstider
  • Mandag 10.00-17.30
  • Tirsdag 11.00-17.30
  • Onsdag-torsdag 10.00-17.30
  • Fredag 10.00-17.30
  • Lørdag 10.00-14.00

Bliv kontaktet

Kom ind i butikken og få ekspertrådgivning af en af vores medarbejdere.

Ønsker du at blive kontaktet af en salgsmedarbejder udfyld da venligst nedenstående.

.