Hartmann’s diamantsmykker

Kendetegnende for Hartmanns's kollektioner er fokus på det klassiske design og passioneret udført håndværk.

Vi arbejder med de bedste diamanter, som er excellent i slibet, og vi håndplukker diamanterne hos diamantsliberier og mineselskaber
over hele verden.

Når en ny kollektion bliver til, er det altid ud fra devisen om, at smykker er langtidsholdbar luksus, der skal bringe glæde i mange mange år.

White Diamond Collection

Hvide diamanter er Hartmann’s speciale

Intet materiale skaber så intenst spil, brillans og blændende lysrefleksion som diamanten. Det startede for mere end 20 år siden med en stor fascination af de smukke, levende hvide diamanter. Siden har vi kreeret udsøgte smykker i klassisk dansk design.

Hvide diamanter er vores store passion. Måden hvorpå lyset brydes og reflekteres gennem en perfekt slebet hvid diamant, er for os noget af det ypperste.

Argyle diamantsmykker

Argyle-minen i Australien frembringer de smukkeste farvede diamanter på jorden. Ingen anden diamantmine leverer så intenst farvede pink og champagnefarvede diamanter.

grid-image

Argyle pink collection

Argyle Pink diamanter anses som nogle af verdens smukkeste og sjældneste diamanter. Om blot få år er der ikke flere.

Se kollektionen
grid-image

Argyle Champagne Collection

De intense champagnefarver giver varme til diamantsmykkerne. Argyle Champagne er ca. 40% billigere end tilsvarende smykker med hvide diamanter.

Se kollektionen - Argyle Champagne

Grønlandske Rubiner

Fra verdens ældste bjergformation, kommer de smukkeste stene. Hartmann’s har som de første i verden lavet en fortryllende kollektion fra undergrunden.

De er ufatteligt smukke og intense og det har været en fantastisk mulighed for første gang at arbejde med vort eget lands ædelsten i hovedrollen.
autograph — Ulrik Hartmann

Hartmann's Signatur

Hartmann’s Signatur er en smykkekollektion, der så dagens lys i 2010. Designet er i rene, skandinaviske linjer og organiske former med et moderne og tidløst udtryk, forenet med et gedigent guldsmedehåndværk.

Kollektionen tæller solitaireringe, allianceringe, armbånd og armringe, øreringe, vedhæng og halskæder – alt udført i 18 karat guld. Et lille H i guld er påsat smykkerne som Hartmann’s signatur.

Udsøgte Smykker

Passion, tålmodighed og en evig stræben efter at lave udsøgte diamantsmykker, ligger dybt i Hartmann’s DNA.

Når jeg køber en diamant fra en af mine leverandører fra hele verden, går jeg længe og tænker over hvilket design, der vil klæde diamanten, og give den mest muligt liv. Hver en lille detalje tæller.
autograph — Ulrik Hartmann

Eksklusiv smykkekunst fra Boucheron

Boucheron har siden 1888 skabt ure og smykker med diamanter og ædelsten, som er de små skulpturer. Det er unikt fransk design og exceptionelt håndværk med masser af gennemførte detaljer.

Boucheron smykkerne blev lanceret hos Hartmann’s i 2014, og vi er stolte over at være eneforhandler af Boucheron i Skandinavien. Kollektionerne rummer kunstneriske detaljer og teknisk overlegenhed – det er kollektioner med mangfoldighed og raffinerede udtryk, og som passer rigtig godt til de skandinaviske kvinder.

Forretningens åbningstider

Se detaljerede åbningstider
  • Mandag 10.00 - 17.30
  • Tirsdag 11.00 - 17.30
  • Onsdag-fredag 10.00 - 17.30
  • Lørdag 10.00 - 14.00

Bliv kontaktet

Kom ind i butikken og få ekspertrådgivning af en af vores medarbejdere.

Ønsker du at blive kontaktet af en salgsmedarbejder udfyld da venligst nedenstående.

.