Kollektioner – Hartmann's

Hartmann’s diamantsmykker

Kendetegnende for Hartmanns's kollektioner er fokus på det klassiske design og passioneret udført håndværk.

Vi arbejder med de bedste diamanter, som er excellent i slibet, og vi håndplukker diamanterne hos diamantsliberier og mineselskaber
over hele verden.

Når en ny kollektion bliver til, er det altid ud fra devisen om, at smykker er langtidsholdbar luksus, der skal bringe glæde i mange mange år.

White Diamond Collection

Hvide diamanter er Hartmann’s speciale

Intet materiale skaber så intenst spil, brillans og blændende lysrefleksion som diamanten. Det startede for mere end 20 år siden med en stor fascination af de smukke, levende hvide diamanter. Siden har vi kreeret udsøgte smykker i klassisk dansk design.

Hvide diamanter er vores store passion. Måden hvorpå lyset brydes og reflekteres gennem en perfekt slebet hvid diamant, er for os noget af det ypperste.

Argyle Pink diamantsmykker & Champagne diamanter

Argyle-minen i Australien har i 37 år frembragt de smukkeste farvede diamanter på jorden. Ingen anden diamantmine har leveret så intenst farvede pink og champagnefarvede diamanter. Den 3. november 2020 lukkede Argyle-minen.

Grønlandske Rubiner

Fra verdens ældste bjergformation, kommer de smukkeste stene. Hartmann’s har som de første i verden lavet en fortryllende kollektion fra undergrunden.

De er ufatteligt smukke og intense og det har været en fantastisk mulighed for første gang at arbejde med vort eget lands ædelsten i hovedrollen.
autograph — Ulrik Hartmann

Hartmann's Signatur

Hartmann’s Signatur er en smykkekollektion, der så dagens lys i 2010. Designet er i rene, skandinaviske linjer og organiske former med et moderne og tidløst udtryk, forenet med et gedigent guldsmedehåndværk.

Kollektionen tæller solitaireringe, allianceringe, armbånd og armringe, øreringe, vedhæng og halskæder – alt udført i 18 karat guld. Et lille H i guld er påsat smykkerne som Hartmann’s signatur.

Perler, perler, perler

Der er noget utroligt smukt og naturligt over smykker med perler - og deres skønhed understreges yderligere, når de sættes sammen med diamanter i et smykke. Hver perle er et unikum. Glans, størrelse, farve og form er aldrig helt ens.

Hartmann’s perlekollektion spænder bredt. Fra lange smukke perlekæder med store hvide South Sea perler, der kan slynges flere gange rundt om halsen, til diskrete Tahiti perleørestikker med brillanter.

Master pieces by Hartmann’s

Masterpieces by Ulrik Hartmann er en kollektion af helt enestående unikasmykker.

Til hvert eksklusive smykke, er der anvendt udsøgte diamanter og sjældne farvede ædelsten, der er håndplukket gennem flere år. Hvert smykke har været undervejs i mere end 6 måneder for at opnå et perfekt resultat i sublimt håndværk og raffineret design.

Udsøgte Smykker

Passion, tålmodighed og en evig stræben efter at lave udsøgte diamantsmykker, ligger dybt i Hartmann’s DNA.

Når jeg køber en diamant fra en af mine leverandører fra hele verden, går jeg længe og tænker over hvilket design, der vil klæde diamanten, og give den mest muligt liv. Hver en lille detalje tæller.
autograph — Ulrik Hartmann

Åbningstider

Se åbningstider
  • Mandag 10.00-17.30
  • Tirsdag 11.00-17.30
  • Onsdag-torsdag 10.00-17.30
  • Fredag 14/6 LUKKET
  • Lørdag 15/6 LUKKET

Bliv kontaktet

Kom ind i butikken og få ekspertrådgivning af en af vores medarbejdere.

Ønsker du at blive kontaktet af en salgsmedarbejder udfyld da venligst nedenstående.

.