Hartmann's Signatursmykker

Hartmann’s Signatur er vores fortolkninger af de klassiske smykketyper. Håndværket er i højsædet, og det er de små detaljer, der arbejdes med.

Designstilen er ren, formerne er organiske, og udtrykket er både moderne og tidløst.

Vi skaber smykker, der kan gå i arv. Smykkerne får personlighed og historier skabes - og de historier er Hartmann’s stolte af at være med til at føde.
autograph autograph — Ulrik Hartmann

Hartmann’s Signatursmykker

Et lille H i guld er påsat som signatur for håndværk og diamanter i høj kvalitet.

Se alle smykker i Signatur kollektionen

En Hartmann’s ring bliver til i Signaturserien

Hver en lille detalje skal finpudses og nøje overvejes af den passionerede håndværker.  Fra udvælgelsen af diamanterne til den sidste finish med det påførte H i guld kræves fuld koncentration.

Diamantsmykker i dansk design

Designet er i rene Skandinaviske linjer og organiske former med et moderne tidløst udtryk, forenet med et gedigent guldsmedehåndværk.

Kendetegnende for smykkerne i Signatur-serien er, at de er udført i 18 kt. massivt guld med håndplukkede brillanter, og de findes i gulguld, rosa guld og hvidguld. Alle smykkerne har et H i guld påsat som signatur for håndværk og diamanter i høj kvalitet.

Smykkerne i Hartmann’s Signaturserie

Siden 2010 har Hartmanns haft sin egen Signatur kollektion.
Hartmann's Signatur solitairering var det første smykke, der blev lanceret i kollektionen. Ringen er støbt samlet uden eftermonteringer af grabberne. De bløde kanter og det gedigne udtryk har gjort den meget efterspurgt. Diamanten der er isat er fra 0,50 ct. Solitaireringen er senere designet i en 'special edition' med pavé langs ringskinnen og en 'limited edition', der har pavé af Argyle Pink diamanter.

Hartmanns Signatur alliancering er designet med 5 eller 7 brillanter. Hver diamant er på minimum 0,20ct. Diamanterne er fattet, så de sidder lidt højere end på andre allianceringe, der får lyset til at reflekteres endnu smukkere. Allianceringen er lavet med hvide, champagnefarvede og Argyle Pink diamanter.

Senere kom Hartmann's Signatur-kæder, der med sine dobbelte diamantisætninger altid viser diamanterne, selv om kæden drejer. Hvert led har således tre diamanter ved siden af hinanden på hver sin side. De moderne og sporty kæder fås som armbånd og som halskæder i flere længder.

Siden er der designet en Signatur armring, der findes med og uden brillanter, samt i en større udgave til mænd.

Signatur Waveringen er designet så den kan matches med Signatur solitaireringen som en sidering eller bæres alene som en raffineret og sporty ring. Den er designet i tre størrelser og med enten hvide eller sorte diamanter.

Seneste smykke er Signaturvedhænget med de bløde former og pavéisætninger. Der er tyngde i smykket og det er falder smukt omkring halsen. Diamantvedhænget kommer i en lille udgave med 179 brillanter og en større med 318 brillanter.

Åbningstider

Se åbningstider
  • Mandag 10.00-17.30
  • Tirsdag 11.00-17.30
  • Onsdag 10.00-17.30
  • Tors-fredag 10.00-17.30
  • Lørdag 10.00-14.00

Bliv kontaktet

Kom ind i butikken og få ekspertrådgivning af en af vores medarbejdere.

Ønsker du at blive kontaktet af en salgsmedarbejder udfyld da venligst nedenstående.

.