Confidence – Hartmann's

Confidence - det 5.C

Hartmann’s omfattende erfaring og passion for diamanter betyder, at vi går et skridt videre i vores professionelle vurdering af sten - vi har tillid til vores intuition. For vi ved, at når det kommer til diamanter, er der en ekstra dimension, der kommer i spil: Kærlighed ved første øjekast.

Lær mere om Confidence

Hvordan udvælger vi den?

For os er de fire C'er langt fra nok til at bedømme en diamant. Flere andre kriterier påvirker vores valg, såsom proportionerne mellem hver facet, stenens symmetri, placeringen af ​​eventuelle indeslutninger, fluorescensen osv.

Tillid til intuitionen

Der er også et andet aspekt. Et uudtalt, uforklarligt element, der gør, at én enkelt diamant påvirker os mere end nogle af ​​de andre. Måske forskellen er en subtil, næsten umærkelig kombination af klarhed, slib og lysrefraktion. Eller at de reflekterende lysegenskaber på overfladen af ​​stenen er meget mere ensartede. Ofte er det umuligt at sætte ord på disse ekstra nuancer. Gennem årene har vi nøje undersøgt og vurderet bogstaveligvis tusindvis af diamanter. Ud af alle de diamanter som vi personligt undersøger, har normalt kun én diamant de enestående kvaliteter, der fortjener at blive solgt under Hartmann’s navnet.

Mærk magien ved diamanten

Det er en oplevelse, du nemt kan få i vores forretning i Bredgade i hjertet af København. Vi afsætter mere end gerne den tid, du har brug for, også selv om du bare er nysgerrig efter at se Danmarks fineste sortiment af diamanter og diamantsmykker.

Åbningstider

Se åbningstider
  • Mandag 10.00-17.30
  • Tirsdag 11.00-17.30
  • Onsdag-torsdag 10.00-17.30
  • Fredag 10.00-17-30
  • Lørdag 10.00-14.00

Bliv kontaktet

Kom ind i butikken og få ekspertrådgivning af en af vores medarbejdere.

Ønsker du at blive kontaktet af en salgsmedarbejder udfyld da venligst nedenstående.

.