Udsøgte smykker – Hartmann's

Udsøgte smykker

Udsøgte smykker er håndværk, hvor der er kælet for alle detaljer efter en lang og grundig designproces. Designet skal understrege og fremhæve lige netop dét, der er unikt ved en smuk ædelsten eller en enestående diamant.
Det er ikke længere værdien af diamanten, der betager mig. Det afgørende er sjælen, slibet og udstrålingen i diamanten - det kan få mit hjerte til at banke.
autograph autograph — Ulrik Hartmann

Udsøgte Smykker med diamanter

Designet er unikt, og der er kræset for enhver detalje. Den passionerede guldsmed bruger mange timer på at skabe de små kunstværker.

Se alle Udsøgte Smykker

Et unikt smykkehåndlaves

Når en guldsmed arbejder på en udsøgt diamantring, er det passioneret udført og med fokus på den mindste detalje. Processen er ofte langvarig med tegninger og modelleringer, inden det færdige smykke kan nydes.

Udsøgte smykkers DNA

Vi betragter smykker med diamanter som langtidsholdbar luksus, og derfor gør vi meget ud af at skabe udsøgt håndværk. Materialerne vælges med omhu og ekspertise og i fremstillingen lægges der stor energi i de små detaljer, så det færdige smykke reflekterer passionen fra den dygtige guldsmed. 

Smykker skal ikke bare være smukke fra toppen. Når man lægger smykket fra sig, skal man stadig have lyst til at betragte og beundre det – det skal være svært at give slip.
autograph — Ulrik Hartmann

Vi arbejder med de bedste diamanter, som er excellent i slibet, og de håndplukkes hos vores leverandører fra hele verden. Det tætte bånd vi har med leverandørerne er opbygget over flere årtier, og vi får derfor ofte tilbudt unikke diamanter før andre. At have så god kontakt til leverandørerne betyder både, at vi oparbejder stor viden, som er essentiel i diamantbranchen, samt at vi kan skære fordyrende engrosled fra.

content-image Koncentration, perfektion og mange års øvelse

Fancy Cut diamanter

Der findes utallige diamantslib og –former, der hver især skaber unikke og karakteristiske smykker. Vi har stor kærlighed til Fancy Cut diamanter, som vi igennem en årrække har skabt spændende smykker med.

Når vi designer smykker, handler det ikke kun om design, men også i høj grad om komfort og ”wearability”. Et smykke skal være lækkert, når det kommer i hånden. Man skal have lyst til at gå på opdagelse med fingrene, og det gør ikke noget, det er svært at lægge fra sig.

Åbningstider

Se åbningstider
  • Mandag 10.00-17.30
  • Tirsdag 11.00-17.30
  • Onsdag-torsdag 10.00-17.30
  • Fredag 14/6 LUKKET
  • Lørdag 15/6 LUKKET

Bliv kontaktet

Kom ind i butikken og få ekspertrådgivning af en af vores medarbejdere.

Ønsker du at blive kontaktet af en salgsmedarbejder udfyld da venligst nedenstående.

.