Diamantsmykker – Se udsøgte smykker med diamanter hos Hartmann’s – Hartmann's

White Diamond Collection

Brillansen og lysets refleksion gennem en smukt slebet diamant kan tryllebinde som intet andet.

Hartmann’s White Diamond Collection er skabt ud fra stor passion til netop disse magiske sten. Kollektionen er på mere end 100 diamantsmykker.

Husk… diamanter skal ses, opleves og prøves – først her starter magien og forelskelsen.
autograph autograph — Ulrik Hartmann

White Diamond Collection

Med udgangspunkt i hver enkelt diamant er der designet en mangfoldig smykkekollektion med hvide diamanter. Det er klassiske smykker i udsøgt håndværk. 

Se alle White Diamond smykker
grid-image

Ringe

grid-image

Øreringe og ørestikker

grid-image

Halskæder og vedhæng

grid-image

Armbånd og armringe

Browse White Diamond Collection kataloget

Hartmann’s White Diamond Collection er en kollektion med hvide diamanter, der tæller mere end 100 forskellige smykker. Kollektionen rummer mange klassiske ’must haves’ til smykkeskrinet.

Læs kataloget online og nyd de mange funklende diamantsmykker.

White Diamond Skønhed

Når et diamantsmykke designes starter processen allerede ved indkøb af diamanten. Typisk i Antwerpen. Diamanten vurderes nøje og kun cirka 2% af de diamanter, vi besigtiger, kommer gennem nåleøjet og bliver udvalgt.

Udsøgt guldsmedearbejde

Ordet pavé er betegnelsen for, når små brillanter er fattet helt tæt. Det kræver stor præcision, da hver diamant har greb, der fastholder den enkelte diamant. Denne smukke pavéring har 255 brillanter, i alt 3,40 ct.

Designprocessen

Når vi designer et diamantsmykke tager vi altid udgangspunkt i diamanten og skønheden i stenen. Det er sjældent, at vi tegner et smykke uden at have diamanten foran os. Diamanten er altid inspirationen og fascinationen i vores design. Det er diamanten, som skal fortælle historien.

Når først diamanten er fundet, går vi i gang med designprocessen Skal diamantsmykket være en ring, et vedhæng eller andet? En stor del af vores sortiment er ringe og øreringe. Men måske bliver vi inspireret til at lave et flot vedhæng som denne dråbeformede diamant på 3 carat. Vedhænget ser meget klassisk ud, men har alligevel nogle skjulte detaljer på bagsiden. Vedhæng har tit tendens til tippe eller vende. Her har vi sørget for at fatte diamanter på bagsiden af vedhænget som en lille overraskelse, hvis det tipper. Der er således indfattet 70 brillanter på bagsiden.

Vi starter som regel med en håndtegnet smykketegning i 1:1 Når vi er tilfredse, laver vi en CAD-CAM tegning med detaljeret mål og diamantstørrelser specificeret. På den måde kan vi regne ud, hvor mange diamanter, som skal til, og hvad det anslået vil koste i materialer. Når der er tale om nye modeller, får vi lavet en voksmodel i 1:1, som vi kan få i hænderne og betragte. Vi placerer centerstenen i voksmodellen og vurderer, om vi synes, at alle proportioner er fine, eller om den skal justeres. Her er det tit, vi lige skal justere på bredden eller tykkelsen af en ring, eller vi synes, at designet er blevet for spinkelt, og vi gerne vil tilføje et galleri på bagsiden eller lidt mere facon i designet. Når voksmodellen er godkendt, bliver der lavet en model, som skal renoveres og kæles for. Til sidst fattes diamanterne og efterfinish på diamantsmykket udføres.

Hvor lang tid tager denne proces? Nogle gange går det hurtigt og kan laves på 4-6 uger. Andre gange lægger vi en model væk, fordi den ikke sidder lige i skabet og tager den frem igen, når vi har haft lidt betænkningstid.

Åbningstider

Se åbningstider
  • Mandag 10.00-17.30
  • Tirsdag 11.00-17.30
  • Onsdag-torsdag 10.00-17.30
  • Fredag 14/6 LUKKET
  • Lørdag 15/6 LUKKET

Bliv kontaktet

Kom ind i butikken og få ekspertrådgivning af en af vores medarbejdere.

Ønsker du at blive kontaktet af en salgsmedarbejder udfyld da venligst nedenstående.

.