Foredrag om Grønlands Turistperler og de Grønlandske Rubiner – Hartmann's

Foredrag om Grønlands Turistperler og de Grønlandske Rubiner

 

Invitation

Hartmann’s og Greenland Travel har fornøjelsen af at invitere dig samt ledsager til et unikt foredrag om Grønlands turistperler og om Kongeriget Danmarks første ædelsten – de Grønlandske Rubiner.

Foredraget finder sted onsdag d. 18/3 kl. 18.30-20.30. Dørene åbnes kl. 18.00.

Arrangementet finder sted i Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, København K. Nordatlantens Brygge er den perfekte ramme for en aften i Grønlands tegn – bygningen er et kulturhus for kunst og kultur fra de Nordatlantiske lande.

Foredrag

I november 2018 lancerede Hartmann’s verdens første smykkekollektion med Grønlandske Rubiner – en kollektion, der blev udsolgt på blot to uger! Oplev juveler Ulrik Hartmann fortælle om sin tur til Aappaluttoq minen og det epokegørende fund.

Geolog Martin Ghisler vil fortælle om sin ekspedition til Grønland som ung geolog, hvor han i 1966 fandt rubiner ved et tilfælde i den grønlandske undergrund.

Greenland Travel indleder aftenen med at fortælle om nogle af de fantastiske rejsemuligheder, der gemmer sig i Grønland.

Tilmelding er nødvendig og sker efter først-til-mølle-princippet (max. 180 deltagere). Du modtager bekræftelse på din tilmelding.

OBS! ARRANGEMENTET ER UDSOLGT - Klik her for at tilmelde dig ventelisten. 

 

 

 

 

Åbningstider

Se åbningstider
  • Mandag 10.00-17.30
  • Tirsdag 11.00-17.30
  • Onsdag-torsdag 10.00-17.30
  • Fredag 10.00-17-30
  • Lørdag 10.00-14.00

Bliv kontaktet

Kom ind i butikken og få ekspertrådgivning af en af vores medarbejdere.

Ønsker du at blive kontaktet af en salgsmedarbejder udfyld da venligst nedenstående.

.