Slutningen på en æra...

Slutningen på en æra – jeg er taknemmelig for at have været en del af…

2020 markerede slutningen på en æra i diamanthistorien. Den absolutte sidste lamproite blev udvundet i Argyle-minen. Argyle-minen, som ligger øst for Kimberly-regionen i det vestlige Australien, har siden 1987 produceret mere end 90 % af verdens produktion af pink diamanter årligt.

Hos Hartmann’s ærer vi dette historiske land og dets naturskatte. Vi er utroligt taknemmelige for, at Argyle-minen afslørede sin pragt for verden, og hos Hartmann’s vil vi fortsætte med at hylde minens betydningsfulde bidrag i mange år fremover. Personligt vil jeg altid mindes min rejse til Argyle-minen i 2017, hvor jeg som eneste dansker besøgte minen, og ved selvsyn oplevede det barske
landskab og minens kompleksitet.

Sjældenhed der er mere end sjælden
Argyle Pink diamanter betragtes som de ældste skatte, der eksisterer, da de blev dannet for mere end 1,6 milliarder år siden. De er så sjældne, at en håndflade kan rumme et helt års samling af polerede Argyle Pink diamanter over 0,25 carat.

Hartmann’s er blandt de udvalgte
Kun et lille antal talentfulde guldsmede, dygtige diamantslibere og 
mesterjuvelerer er betroet til at arbejde med Argyle Pink diamanter – til at indfange de sjældne diamanters skønhed gennem design og håndværk. Som medlem af eliten Argyle Pink Diamond Select Atelier™ er Hartmann’s stolt over at være en af de 35 udvalgte verden over.

Det er mange år siden jeg blev tryllebundet af de pink diamanters skønhed og sjældenhed – og lige siden har jeg nydt hvert et øjeblik, hvor jeg kan dele min passion og fortælle diamanternes fantastiske historie.

Kig forbi Bredgade i det nye år, og lad dig tryllebinde af de udsøgte og sjældne smykker med Argyle Pink diamanter og Argyle Pink investeringsdiamanter.

Ved interesse for investeringsdiamanter kontakt os på investering@hartmanns.com

Jeg ønsker dig et glædeligt 2021!

Med nytårshilsen,
Ulrik Hartmann

 

Se Hartmann's kollektion med Argyle Pink diamanter

 

Åbningstider

Se åbningstider
  • Mandag 10.00-17.30
  • Tirsdag 11.00-17.30
  • Onsdag 10.00-17.30
  • Tors-fredag 10.00-17.30
  • Lørdag 10.00-14.00

Bliv kontaktet

Kom ind i butikken og få ekspertrådgivning af en af vores medarbejdere.

Ønsker du at blive kontaktet af en salgsmedarbejder udfyld da venligst nedenstående.

.