Ledig stilling: Sikkerhedsvagt

Vi søger en præsentabel og erfaren sikkerhedsvagt til vores juvelerforretning i Bredgade, København.

Dit arbejde vil bestå af adgangskontrol via sluse til vores butik og forebyggende sikkerhed i forbindelse med fremvisning af smykker. Vores kunder er den højeste prioritet. Vi yder altid vores bedste og skaber oplevelser fra det øjeblik vores kunder træder ind ad døren. Det gør vi gennem positiv og engageret adfærd hvor respekt, ildhu og passion er de bærende elementer i vores tætte samarbejde både med hinanden og i vores relation til kunden. Du skal hjælpe og guide vores sælgere, så der ikke opstår uhensigtsmæssige situationer med vores sikkerhed, herunder varesikring.

Sikkerhedsfirmaet Set System vil uddanne og løbende supervisere dit arbejde. Der er lavet en omfattende sikkerhedsmanual, som du skal følge.

Arbejdstid og løn:

Der er tale om timeansættelse med 100-110 timer om måneden. En typisk arbejdsuge vil være 3 hverdage (til kl. 18.00) samt lørdage (til kl. 14.30).

Der kan forekomme vagtarbejde om aftenen og lørdage efter kl. 14.30 i forbindelse med udvidede åbningstider, udstillinger og events.

Attraktiv løn pålydende kr. 300,-/time

Krav:

  • Dokumenteret ansættelse som vagt i minimum 3 år
  • Du skal godkendes af politiet, jf. lov om vagtvirksomhed
  • Du skal have gennemført vagtuddannelsen

Det kan være en fordel, såfremt du tidligere har været ansat i lufthavnens Security, hvor du har været vant til tæt kundedialog.

Stillingen ønskes besat snarest.

Ansøgning:

Send en kort ansøgning med foto, som beskriver, hvorfor vi netop skal ansætte dig. Hvad er dine vigtigste personlige egenskaber, og hvordan holder du dig motiveret? Ansøgning sendes til job@hartmanns.com, og der vil løbende blive afholdt samtaler.

Åbningstider

Se åbningstider
  • Mandag 10.00-17.30
  • Tirsdag 11.00-17.30
  • Onsdag-torsdag 10.00-17.30
  • Fredag 10.00-17.30
  • Lørdag 10.00-14.00

Bliv kontaktet

Kom ind i butikken og få ekspertrådgivning af en af vores medarbejdere.

Ønsker du at blive kontaktet af en salgsmedarbejder udfyld da venligst nedenstående.

.