Medarbejder til Produktion- og Indkøbsafdelingen

Gennem mere end to årtier har Ulrik Hartmann designet klassiske diamantsmykker. Diamanterne indkøbes i hele verden og fattes af passionerede guldsmede. Langvarige relationer til diamantleverandører og stor erfaring har gjort Hartmann’s til en af Skandinaviens førende juvelerer med diamantsmykker.

Over de seneste år har Hartmann’s været igennem en succesfuld vækstrejse, som har budt på implementering af et nyt ERP-system (BC365), nye processer og flere medarbejdere - og vi har ambitiøse planer for de kommende år. I forbindelse med dette søger vi nu at styrke vores virksomhed med en kompetent medarbejder i produktionsafdelingen.

Som en del af produktionen i Hartmann’s får du en unik indsigt i en yderst interessant branche og organisation. Du vil have en bred vifte af spændende opgaver og mulighed for videreudvikling.

I Produktionsafdelingen hos Hartmann’s håndterer vi alt fra indkøb af alle sten og smykker samt det tætte samarbejde omkring produktionen af vores smykker hos vores leverandører rundt i verden. Vi har den daglige kontakt med vores leverandører og værksteder. Vi håndterer ligeledes kvalitetstjek, varelager, shipping m.m.

Overordnede opgaver

Som produktionsmedarbejder vil du varetage en række nøgleopgaver i produktion og lagerstyring. Vi er stolte af vores produkter, vores kvalitet og vores service. Du vil have ansvaret for, at disse værdier afspejles i dine primære opgaver, som vil være følgende:

* Oprettelse af nye varer og stamdata i vores ERP-system
* Sammensætte og oprette nye smykker i systemet via montageordrer (produktionsordrer)
* Varemodtagelse og godkendelse af leverandørfakturaer
* Prisfastsættelse og mærkning til salg og butik
* Ansvar for vedligeholdelse af stamdata for varelageret
* Løbende forbedring af processer inden for dit ansvarsområde

  Ad hoc-opgaver

  Rollen består yderligere af mange forskelligartede opgaver, som varierer - der er sjældent to dage, der er ens.

  Opgaverne kan bl.a. være følgende:

  * Opdatering og opfølgning på indkøbsordrer
  * Rykkerlister og kontakt til leverandører
  * Kvalitetssikring af varer, når de kommer hjem
  * Pakke og klargøre varer til forsendelse
  * Være backup mht. bestilling af varer hos vores indkøbere
  * Projekt- og optimeringsopgaver i afdelingen

   Hos Hartmann’s er vi et team; en familie! Vi hjælper hinanden, og vi har alle samme retning og mål. Vi har en fælles ånd og en stærk kultur i en verden og industri, som de færreste får lov til at opleve. Vi arbejder hårdt, fokuseret og passioneret, men er også gode til at nyde at være sammen til sociale arrangementer.

   Kvalifikationer

   Vi forventer, at du først og fremmest har en interesse for den branche, vi er i, men vigtigst er, at du ser opgaverne i rollen som spændende og motiverende.

   * Kvalitetsbevidst: Du sætter en ære i at levere et grundigt og gennemarbejdet stykke arbejde. Der tjekkes hellere tre gange end to
   * Selvstændig: Du arbejder selvstændigt, men trives godt i et team. Du har stort overblik og even til at følge op og overholde deadlines
   * Struktur: Du er i stand til at sætte og følge den struktur, som sørger for, at vi overholde vores løfter overfor interne og eksterne kunder
   * Relevant erfaring: Du har erfaring med at arbejde på et kontor og med administration. Erfaring inden for lignende branche eller rolle er et plus, men ikke et krav
   * Fleksibel: Du er i stand til at tilpasse din hverdag og planer, således at du kan hjælpe, hvor der er brug for det
   * Systemer: Du har erfaring med eller forståelse for at arbejde med og i både ERP-systemer samt diverse MS Office-programmer. Erfaring med Business Central er et plus, men ikke et krav

    Vi er en virksomhed, som altid har travlt og mange projekter, store som små. Derfor er det en forudsætning, at du trives i et dynamisk miljø med et meget højt tempo.

    Desuden er det en forudsætning, at du selvfølgelig har en ren straffeattest.

    Hvad vi kan tilbyde den rette kandidat i Hartmann's

    Hos Hartmanns vil den rette kandidat få indsigt i en industri og en verden, som kun de færreste får mulighed for. Som en del af Hartmann's familien vil man løbende få mulighed for faglig og personlig udvikling. Vi er stolte over vores kultur og sociale sammenhold. Hos Hartmann's vil man lære noget nyt hver dag, alt imens man er del af en virksomhed og et team, som anses som førende inden for vores branche i Skandinavien.

    Ansøgning og CV skal være på dansk og sendes til job@hartmanns.com.

    Samtaler vil blive afholdt løbende.

    Skriv venligst i din ansøgning, hvor du har set jobopslaget.

    Åbningstider

    Se åbningstider
    • Mandag 10.00-17.30
    • Tirsdag 11.00-17.30
    • Onsdag-torsdag 10.00-17.30
    • Fredag 10.00-17.30
    • Lørdag 10.00-14.00

    Bliv kontaktet

    Kom ind i butikken og få ekspertrådgivning af en af vores medarbejdere.

    Ønsker du at blive kontaktet af en salgsmedarbejder udfyld da venligst nedenstående.

    .