Boucheron Serpent Bohème

I 1888 fik Frédéric Boucheron kreeret en slangehalskæde som en talisman, der skulle beskytte hans kone, når han var afsted på lange forretningsrejser. I 1968 blev kollektionen Serpent Bohème skabt ud fra denne kærlighedsgave givet næsten 100 år tidligere

Den ikoniske dråbeform, som Serpent Bohème smykkerne har, refererer til slangens hoved, mens ringskinnens udformning leder tankerne hen på en slanges skind.
At være passioneret omkring sit arbejde er mig til stor beundring. Frédéric Boucherons talent og dedikation findes netop i historien om Serpent Bohème kollektionens tilblivelse. Kærlighed til hans kvinde og til smykkekunsten
autograph — Ulrik Hartmann

De beskyttende smykker

Serpent Bohème smykkerne er en smykkesamling dedikeret til den ikoniske Boucheron slange, og slangens beskyttende ånd og symbol for evigheden – den evigt beskyttende kærlighed.

Kollektionen blev til i en tid, som stadig har en berettiget plads i vor tids mode og stilforståelse; hvilken moderne kvinde har ikke en drøm om at kunne omfavne en klassisk og stilsikker smykkestil, der samtidig har stærke kærlighedssymbolikker?

De mange diamanter er indfattet med stor præcision med millimeters nøjagtighed. Det udsøgte håndværk ses også på smykkets bagside, hvor detaljegraden er lige så omhyggeligt udført.

Knald på farverne

Karakteristisk for Frédéric Boucheron, er hans kærlighed til farver. Kombineres farverige ædelstene med dem ikoniske slangesymbolik i Serpent Bohème kollektionen kommer der nye udtryk og karakterer til dem, som bærer smykket.

Med solgule citriner, havblå lapis lazuli, changerende hvid perlemor og dybsort onyx kommer der knald på smykkerne.

Eksklusiv smykkekunst fra Boucheron

Boucheron har siden 1888 skabt ure og smykker af diamanter og ædelsten, som er de små skulpturer. Det er gennemført design og exceptionelt håndværk med masser af gennemførte detaljer.


content-image Boucherons flagship store på Place Vendôme i Paris

Historien fortæller, at Frédéric Boucheron valgte nummer 26 på Place Vendôme, hvor hovedsædet fortsat er, da det var det mest solrige hjørne af pladsen. Lyset og brillansen i diamanternes facetter er netop hele magien i de eksklusive smykker.


Boucherons mangeårige levetid vidner om en smykkeportefølje af ægte juvelkunst på højeste niveau. Designambitionerne er skyhøje, og hos Hartmann´s er vi begejstrede over at arbejde med kollektioner som rummer kunstneriske detaljer og teknisk overlegenhed – kollektioner med mangfoldighed og raffinerende udtryk.


Boucheron er et af de mest anerkendte smykkehuse i Paris, kendt for sine ikoniske smykker med fantastiske ædelsten og skulpturelle detaljer. Smykkerne blev lanceret hos Hartmann’s i 2014, og vi er stolte over at være valgt som eneforhandler af Boucheron i Skandinavien.


Hos Hartmann’s forhandles fire kollektioner fra Boucheron: QuatreSerpent Bohème og Animaux samt det ikoniske Reflet ur.

Forretningens åbningstider

Se detaljerede åbningstider
  • Mandag 10.00-17.30
  • Tirsdag 11.00-17.30
  • Onsdag-Torsdag 10.00-17.30
  • Fredag 10.00-17.30
  • Lørdag 10.00-14.00

Bliv kontaktet

Kom ind i butikken og få ekspertrådgivning af en af vores medarbejdere.

Ønsker du at blive kontaktet af en salgsmedarbejder udfyld da venligst nedenstående.

.