Boucheron Reflet - et ikonisk smykkeur

Navnet er Reflet og urene er kendt for deres nyskabende, inspirerende og ikoniske design. Uret er et smykkeur med masser af designmæssige referencer til Paris og Boucheron.

Boucheron ure med farvede remmeDen 70 år gamle klassiker er redesignet og personliggøres ved, at man selv kan klikke remmen af og udskifte den med en af de utallige varianter.

Boucheron ure – kombinér størrelse og remfarve

Boucheron Reflet kollektionen udstråler tidløs elegance og udsøgt håndværk. Uret findes i 3 størrelser og med mange forskellige urkasser. Urkassen findes i stål i alle tre størrelser, samt i guld i den store størrelse. Alle størrelser kan fås med forskellige urskiver samt med og uden diamanter.

Boucheron urrem

Remme til Boucheron ure findes i mere end 60 forskellige slags. Der er remme i forskellige slags skind, og forskellige farver og lænker i stål eller guld. Reflet uret kommer med en sort lakrem.

De skjulte detaljer

Reflet kollektionen er Frédéric Boucherons hyldest til at værdsætte de glade og positive timer i livet.

Derfor er der på bagsiden af urene indgraveret sætningen ”Je ne Sonne que les Heures Heureuses”, der oversat betyder, ”jeg tæller kun de glade timer”, og henviser til, at vi ikke skal markere den tid, der passerer, men skal hylde de glæder, der er tilbage, da disse fornøjelser er langt mere værdifulde end de dyreste smykker.

Place Vendôme, som er Boucherons fornemme adresse i Paris, er ligeledes gemt i uret. Et diskret hologram af Place Vendôme afsløres som ved et trylleslag, når man ånder på glasset.

Boucheron Reflet - de mange symboler

Reflet-kollektionen bærer flere af Maison Boucherons karakteristika, heriblandt det velkendte Gadroon-mønster, som ses gengivet fra Boucherons populære Quatre ringe.

Ædelsten, som er et af Boucherons varemærker, er ligeledes inkorporeret i urene i form af en diskret safir på urets krone.

Den usynlige lukning er ydermere et vidne om en legendarisk designers sans for smykke- og ur-kunst.

Eksklusiv smykkekunst fra Boucheron

Boucheron har siden 1888 skabt ure og smykker af diamanter og ædelsten, som er de små skulpturer. Det er gennemført design og exceptionelt håndværk med masser af gennemførte detaljer. 

content-image Boucherons flagship store på Place Vendôme i Paris

Historien fortæller, at Frédéric Boucheron valgte nummer 26 på Place Vendôme, hvor hovedsædet fortsat er, da det var det mest solrige hjørne af pladsen. Lyset og brillansen i diamanternes facetter er netop hele magien i de eksklusive smykker.

Boucherons mangeårige levetid vidner om en smykkeportefølje af ægte juvelkunst på højeste niveau. Designambitionerne er skyhøje, og hos Hartmann´s er vi begejstrede over at arbejde med kollektioner som rummer kunstneriske detaljer og teknisk overlegenhed – kollektioner med mangfoldighed og raffinerende udtryk.

Boucheron er et af de mest anerkendte smykkehuse i Paris, kendt for sine ikoniske smykker med fantastiske ædelsten og skulpturelle detaljer. Smykkerne blev lanceret hos Hartmann’s i 2014, og vi er stolte over at være valgt som eneforhandler af Boucheron i Skandinavien.

Hos Hartmann’s forhandles fire kollektioner fra Boucheron: QuatreSerpent Bohème og Animaux samt det ikoniske Reflet ur.

Forretningens åbningstider

Se detaljerede åbningstider
  • Mandag 30/3
  • Tirsdag 31/3
  • Ons 1/4 - Fre 3/4
  • Lørdag 4/4

Bliv kontaktet

Kom ind i butikken og få ekspertrådgivning af en af vores medarbejdere.

Ønsker du at blive kontaktet af en salgsmedarbejder udfyld da venligst nedenstående.

.