Boucheron Animal

Boucheron er nok mest kendt for deres kollektion 'Animaux'. Med ekstrem præcision udformes de små kunstværker, der er fortolkninger af dyreverdenen. Det ene Boucheron Animal smykke er mere betagende end det andet. Der kræses for de små detaljer, som at dyrets øje altid er en ædelsten.
At eje et Boucheron Animal-smykke er som at byde et nyt medlem velkommen i familien. Hvert enkelt dyr har så stærk en karakter og personligt udtryk, at det er helt unikt
autograph — Ulrik Hartmann

Animaux – Boucherons ikoniske dyreverden

Dyr symboliserer dyder, karaktertræk eller værdier. I mange kulturer er der tradition for, at små kopier af et dyr beriger ejeren med dyrets egenskab. De bliver små, maskotter, når de kreeres som en ring, en halskæde, en broche eller øreringe.

Pindsvinet siges at være symbol for ”jeg går mine egne veje og frygter intet”, og skildpadden forbindes med skabelse, frugtbarhed og udholdenhed.

Cypris

Cypris er navnet på Boucherons svanesmykke, og Cypris er også tilnavnet til kærlighedsgudinden Afrodite.

De eneste dyr, der vælger at leve og rejse sammen for livet er svanerne, og svaneringen repræsenterer en perfekt kærlighed.

Inspirationen til dette smykke fik Frédéric Boucheron fra Tjajkovskijs ballet Svanesøen, hvor svanen bliver symbolet på ynde. Diamanterne synes fulde af bevægelse takket være præcisionen af fattearbejdet, der skaber forskellige lag i fjerdragten.

Cypris svaneringen findes med hvide diamanter og med sorte diamanter. De kan smukt bæres sammen med et hoved til en hale hvorved deres samspil og overdådige fjer forvandler sig til en enkelt, storslået fjerpragt.

Eksklusiv smykkekunst fra Boucheron

Boucheron har siden 1888 skabt ure og smykker af diamanter og ædelsten, som er de små skulpturer. Det er gennemført design og exceptionelt håndværk med masser af gennemførte detaljer.


content-image Boucherons flagship store på Place Vendôme i Paris

Historien fortæller, at Frédéric Boucheron valgte nummer 26 på Place Vendôme, hvor hovedsædet fortsat er, da det var det mest solrige hjørne af pladsen. Lyset og brillansen i diamanternes facetter er netop hele magien i de eksklusive smykker.


Boucherons mangeårige levetid vidner om en smykkeportefølje af ægte juvelkunst på højeste niveau. Designambitionerne er skyhøje, og hos Hartmann´s er vi begejstrede over at arbejde med kollektioner som rummer kunstneriske detaljer og teknisk overlegenhed – kollektioner med mangfoldighed og raffinerende udtryk.


Boucheron er et af de mest anerkendte smykkehuse i Paris, kendt for sine ikoniske smykker med fantastiske ædelsten og skulpturelle detaljer. Smykkerne blev lanceret hos Hartmann’s i 2014, og vi er stolte over at være valgt som eneforhandler af Boucheron i Skandinavien.


Hos Hartmann’s forhandles fire kollektioner fra Boucheron: Quatre, Serpent Bohème og Animaux samt det ikoniske Reflet ur.

Forretningens åbningstider

Se detaljerede åbningstider
  • Mandag 30/3
  • Tirsdag 31/3
  • Ons 1/4 - Fre 3/4
  • Lørdag 4/4

Bliv kontaktet

Kom ind i butikken og få ekspertrådgivning af en af vores medarbejdere.

Ønsker du at blive kontaktet af en salgsmedarbejder udfyld da venligst nedenstående.

.