Eksklusiv smykkekunst fra Boucheron

Boucheron har siden 1888 skabt ure og smykker med diamanter og ædelsten, som er de små skulpturer. Det er unikt fransk design og exceptionelt håndværk med masser af gennemførte detaljer.

Boucheron smykkerne blev lanceret hos Hartmann’s i 2014, og vi er stolte over at være eneforhandler af Boucheron i Skandinavien. Kollektionerne rummer kunstneriske detaljer og teknisk overlegenhed – det er kollektioner med mangfoldighed og raffinerede udtryk, og som passer rigtig godt til de skandinaviske kvinder.

Minus 40% på alle Boucheron smykker. Tilbuddet gælder så længe lager haves og kun på de modeller og størrelser, som er på lager. De viste priser er uden fratrukket rabat.

Boucheron Quatre

Quatre blev lanceret af Boucheron i 2004 og er alt, hvad vi i dag forbinder med Boucherons brand - gennemført design, exceptionelt håndværk og ikke mindst en masse referencer til Paris, Place Vendôme og Frédéric Boucherons egen historie.

Boucheron Animal

Boucheron er nok mest kendt for deres kollektion 'Animaux'. Med ekstrem præcision udformes de små kunstværker, der er fortolkninger af dyreverdenen. Det ene Boucheron Animal smykke er mere betagende end det andet. Der kræses for de små detaljer, som at dyrets øje altid er en ædelsten.

Boucheron Serpent Bohème

I 1888 fik Frédéric Boucheron kreeret en slangehalskæde som en talisman, der skulle beskytte hans kone, når han var afsted på lange forretningsrejser. I 1968 blev kollektionen Serpent Bohème skabt ud fra denne kærlighedsgave givet næsten 100 år tidligere.

Den ikoniske dråbeform, som Serpent Bohème smykkerne har, refererer til slangens hoved, mens ringskinnens udformning leder tankerne hen på en slanges skind.

Boucheron Reflet - et ikonisk smykkeur

Navnet er Reflet og urene er kendt for deres nyskabende, inspirerende og ikoniske design. Uret er et smykkeur med masser af designmæssige referencer til Paris og Boucheron.

Boucheron ure med farvede remme Den 70 år gamle klassiker er redesignet og personliggøres ved, at man selv kan klikke remmen af og udskifte den med en af de utallige varianter.

Eksklusiv smykkekunst fra Boucheron

Boucheron har siden 1888 skabt ure og smykker af diamanter og ædelsten, som er de små skulpturer. Det er gennemført design og exceptionelt håndværk med masser af gennemførte detaljer.

content-image Boucherons flagship store på Place Vendôme i Paris

Historien fortæller, at Frédéric Boucheron valgte nummer 26 på Place Vendôme, hvor hovedsædet fortsat er, da det var det mest solrige hjørne af pladsen. Lyset og brillansen i diamanternes facetter er netop hele magien i de eksklusive smykker.

Boucherons mangeårige levetid vidner om en smykkeportefølje af ægte juvelkunst på højeste niveau. Designambitionerne er skyhøje, og hos Hartmann´s er vi begejstrede over at arbejde med kollektioner som rummer kunstneriske detaljer og teknisk overlegenhed – kollektioner med mangfoldighed og raffinerende udtryk.

Boucheron er et af de mest anerkendte smykkehuse i Paris, kendt for sine ikoniske smykker med fantastiske ædelsten og skulpturelle detaljer. Smykkerne blev lanceret hos Hartmann’s i 2014, og vi er stolte over at være valgt som eneforhandler af Boucheron i Skandinavien.

Hos Hartmann’s forhandles fire kollektioner fra Boucheron: QuatreSerpent Bohème og Animaux samt det ikoniske Reflet ur.

Forretningens åbningstider

Se detaljerede åbningstider
  • Mandag 10.00-17.30
  • Tirsdag 11.00-17.30
  • Onsdag-Torsdag 10.00-17.30
  • Fredag 10.00-17.30
  • Lørdag 10.00-14.00

Bliv kontaktet

Kom ind i butikken og få ekspertrådgivning af en af vores medarbejdere.

Ønsker du at blive kontaktet af en salgsmedarbejder udfyld da venligst nedenstående.

.