Sikkerhedsvagt

Vi søger en præsentabel og erfaren sikkerhedsvagt til vores juvelerforretning i Bredgade, København.

Dit arbejde vil bestå af adgangskontrol via sluse til vores butik og forebyggende sikkerhed i forbindelse med fremvisning af smykker. Vores kunder er den højeste prioritet. Vi yder altid vores bedste og skaber oplevelser allerede fra det sekund, kunderne træder ind ad døren. Det gør vi gennem positiv og engageret adfærd hvor respekt, ildhu og passion er de bærende elementer i vores tætte samarbejde med hinanden og i relation til kunden. Du skal hjælpe og guide vores sælgere, så der ikke opstår uhensigtsmæssige situationer med vores sikkerhed, herunder varesikring.

Sikkerhedsfirmaet Setsystem vil uddanne og løbende superviserer dit arbejde. Der er lavet en omfattende sikkerhedsmanual, som du skal følge.

Arbejdstid og løn:

Der er tale om en stilling på gennemsnitlig 25 timer per uge. En typisk arbejdsuge vil være 3 hverdage samt lørdage (lørdag kun til kl. 14.30). Således vil du have 4 arbejdsdage om ugen og fri 3 dage. Der vil meget sjældent være vagtarbejde om aftenen eller lørdage efter kl. 14.30, men det kan forekomme. Dette vil være i forbindelse med events eller udstillinger som afholdes hver anden måned.

Attraktiv løn på kr. 30.000 per måned.

Krav:

* Dokumenteret ansættelse som vagt i minimum 3 år

* Du skal godkendes af politiet, jf. lov om vagtvirksomhed

* Du skal have gennemført vagtuddannelsen

Det kan være en fordel, at du kommer fra en stilling i lufthavnen, hvor du har været vant til tæt kundedialog.

Ansøgning:

Send en kort ansøgning med foto som beskriver hvorfor vi netop skal ansætte dig. Hvad er dine vigtigste personlige egenskaber og hvordan holder du dig motiveret? Ansøgning sendes til job@hartmanns.com. Ansøgningsfrist er den 5. august, og der vil løbende blive afholdt samtaler.

The shop’s opening hours

View detailed opening hours
  • Mandag 10.00-17.30
  • Tirsdag 11.00-17.30
  • Onsdag-Torsdag 10.00-17.30
  • Fredag 10.00-17.30
  • Lørdag 10.00-14.00

Request a call back

Visit our shop and get expert advice from one of our employees.

If you wish to be contacted by a sales representative, please complete the form below.

.