Nyt fra diamantmarkedet - Argyle Pink diamanter

Varsling om prisstigning på Argyle Pink diamanter - både smykker samt løse diamanter

Argyle-minen lukkede for blot 45 dage siden, og det har medført, at vi nu oplever store prisstigninger på Argyle Pink diamanter i alle led af diamantforsyningskæden.

Vi er som altid på jagt efter nye Argyle Pink diamanter, og nu mere end nogensinde før. Det sker i et marked med lavt udbud og meget høj efterspørgsel. Det er værd at notere sig, at det er ikke alle pink diamanter over en kam, men kun de dokumenterede Argyle Pink diamanter som har oprindelsescertifikat, der har markedets interesse. 

Argyle-minen er i gang med at forarbejde de sidste rå-diamanter fra minen, og de sidste diamanter forventes at lande hos de autoriserede Argyle forhandlere i løbet af 3-6 måneder. 

Vi ønsker stadig at kunne udbyde Argyle Pink og Argyle Blå diamanter til vores kunder, og vil derfor gøre opmærksom på, at vi forventer en stigning i priserne på alle Argyle Pink diamanter fra den 1. februar 2021 på op til mellem 12 og 20% på både smykker og løse diamanter.

Vi håber på Jeres forståelse, og selv om vi forventede en øget interesse efter Argyle-minens lukning, er vi overraskede over den meget hurtige prisudvikling så kort tid efter. En æra er slut.

Argyle Pink Diamonds Tender 2020 
Hartmann's bød på et tocifret antal Argyle Tender diamanter i slutningen af
november. Vores hidtil højeste bud til dato. Overraskende nok, og en af de få gange som ”Argyle Pink Select Atelier”, fik vi ikke en eneste Argyle Pink eller Argyle Blå diamant, til trods for at vi bød markant højere priser end nogensinde før. Kort sagt eksploderede priserne på årets ”Argyle Pink Diamonds Tender 2020”.

Ved interesse i investeringsdiamanter venligst kontakt os på investering@hartmanns.com

Se Hartmann's Argyle Pink Collection

Se Hartmann's Løse Diamanter

 

 

The shop’s opening hours

View detailed opening hours
  • Monday 10:00 to 5:30
  • Tuesday 10:00 to 5:30
  • Wednesday 10:00 to 5:30
  • Thursday and Friday 10:00 to 5:30
  • Saturday 10:00 to 2:00

Request a call back

Visit our shop and get expert advice from one of our employees.

If you wish to be contacted by a sales representative, please complete the form below.

.