Hartmann´s søger Jewelry Production Manager (supply chain)

Vi søger en dygtig kollega, som kan hjælpe med at styre vores omfattende varelager af high-end smykker, diamanter, perler og ædelsten. Du skal være systematisk og detaljeorienteret og have erfaring med varelagerstyring. Du skal lede vores produktionsafdeling med to kollegaer, hvor du selv går forrest for at sikre at tingene lykkedes og opgaverne bliver løst.

Varelager

Du vil være ansvarlig for vores varelager og styring heraf, som foregår i IT lagersystem. Det kommer til at foregå i tæt samarbejde med afdelingens kollegaer og forretningens indkøbsansvarlige. Dit overblik og dine data skal ugentligt hjælpe med at træffe de korrekte indkøbsbeslutninger, da vi løbende supplerer og fornyer vores eksisterende varelager. Vi er slutfasen med at introducere et nyt ERP-system i Microsoft Business Central som skal hjælpe med overblik og effektivisering. Det er derfor en stor fordel at du har erfaring fra et lignende lagersystem.

Modtagelse af smykker

Du vil være ansvarlig for at modtage alle indkommende forsendelser af smykker fra vores værksteder og leverandører i hele verden, herunder kvalitetskontrol og kalkulation af disse varer. Du vil efterfølgende være ansvarlig for at smykkerne sendes til certificering både internt og eksternt.

Prismærkning og standardsortiment

Det vil være din opgave at styre prismærkningen af smykker. Du vil endvidere være ansvarlig for gennemgang af vores standardsortiment, hvortil vi flere gange om måneden sætter nye modeller og bestillinger i gang. Du vil ligeledes arbejde tæt sammen med vores hjemmesideansvarlige i forhold til opdatering af priser og produktbeskrivelser.

Rubin engros salg

Hartmann’s er distributør af Grønlandske Rubiner til Skandinavien, og det vil være dit ansvar, at håndtere denne del af videresalget, samt holde overblik over rubinernes rejse fra minen til smykke eller videresalg.

Alt det andet

Hos Hartmann’s er vi et team! Vi hjælper hinanden og byder ind, hvis vi ser, at andre kan bruge vores hjælp. Vi har alle samme retning og mål, og det kan mærkes på den ånd, der er. Vi arbejder hårdt, fokuseret og passioneret, og er også gode til at nyde at være sammen til sociale arrangementer eller en spontan fælles frokost.

Kvalifikationer

Det er en forudsætning at du har flere års dokumenteret erfaring med varelagerstyring/supply chain og er en erfaren IT-superbruger. Der er ikke nødvendigt, at du har erfaring fra guldsmedebranchen, men det kan være en fordel.

Du er perfektionistisk og sætter en ære i at levere et grundigt og gennemarbejdet stykke arbejde. Du arbejder selvstændigt, men er god til at lede og samarbejde med kollegaer og motiverer til systematik og disciplin. Du har stort overblik, er god til hele tiden at følge op og holde mange bolde i luften. Du må gerne have erfaring fra ledelse af en mindre afdeling eller have arbejdet som teamleder i en produktionsafdeling, hvor du er vant til at have ansvaret og overblikket.

Vi er en virksomhed som altid har travlt og mange projekter i gang og derfor er det en forudsætning at du trives i et dynamisk miljø med et meget højt tempo.

Og så har du selvfølgelig en ren straffeattest.

Ansøgning og CV skal være på dansk og sendes til job@hartmanns.com. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Hartmann´s er en af Skandinaviens førende juvelerforretninger. Forretningen servicerer et internationalt kundeklientel, og vi sætter en ære i at give kunderne en unik oplevelse ud over det sædvanlige. Vi arbejder til stadighed på at være et skridt foran med faglig ekspertise og tidløst Skandinavisk design.

Venligst skriv i din ansøgning, hvor du har set jobopslaget.

 

 

The shop’s opening hours

View detailed opening hours
  • Mandag 10.00-17.30
  • Tirsdag 11.00-17.30
  • Onsdag-Torsdag 10.00-17.30
  • Fredag 10.00-17.30
  • Lørdag 10.00-14.00

Request a call back

Visit our shop and get expert advice from one of our employees.

If you wish to be contacted by a sales representative, please complete the form below.

.